Горностаївська фізкультурно - спортивна організація зайняла І місце у Всеукраїнському місячнику

За результатами проведення Всеукраїнського місячника „Спорт для всіх – спільна турбота” в Херсонській області Горностаївська фізкультурно-спортивна організація нагороджена дипломом за І місце Херсонського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

В рамках проведення Всеукраїнського місячника з 1 по 30 квітня цього року до санітарної очистки спортивних та ігрових майданчиків  району долучилися його активні мешканці. За їх  участі облаштовано 2  ігрових майданчика, проведено ремонт і фарбування  глядацьких трибун, роздягалень центрального стадіону „Дружба” в смт Горностаївка, модернізовано спортивні майданчики  району.

Члени молодіжної ради району також долучилися до виконання завдань визначених соціальними ініціативами „Діти – майбутнє України”  щодо популяризації здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом. Вони взяли участь у прибиранні території селищного пляжу, де розміщені ігровий та спортивний майданчики, провели спортивно-розважальні конкурси і вікторини для дітей.  Організатор акції – Наталія Ляшко, голова молодіжної ради району, член громадської ради при районній державній адміністрації.


Фото:

Нашi партнери