Великоолександрівській районній ДЮСШ відбувся День відкритих дверей

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з метою популяризації здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом 11 вересня 2013 року у районній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся День відкритих дверей.

Цього року 1 вересня єдиний у районі позашкільний спеціалізований спортивний навчальний заклад відзначив своє 35-річчя. За ці роки школа виховала не одне покоління спортсменів. Учні ДЮСШ ставали призерами районних та обласних змагань, брали участь в міжнародних, всеукраїнських змаганнях, турнірах та відкритих першостях ДЮСШ.

Школа пишається бронзовою призеркою Універсіади 2013 року, срібною призеркою чемпіонату світу серед юніорів 2010 року, майстром спорту України міжнародного класу  Верхогляд Дариною, учасницею чемпіонату світу серед кадетів, кандидатом в майстри спорту України Прокопевнюк Ілоною.

В школі підготовлено 9 кандидатів в майстри спорту України, 12 вихованців передано для подальшої підготовки в Херсонське вище училище фізичної культури. За 2012 рік підготовлено 3 кандидатів в майстри спорту України, 2  спортсменів І розряду, 74 учні виконали нормативи ІІ, ІІІ та юнацьких розрядів.

Станом на 01 вересня 2013 року в ДЮСШ налічується 10 навчальних груп початкової підготовки, 6 – попередньої базової підготовки. Заняттями з 6 олімпійських видів спорту (баскетболу, боротьби вільної, волейболу, гімнастики художньої, легкої атлетики, футболу) займаються 212 учнів, що на 16 більше, ніж у минулому році.

У День відкритих дверей діти, батьки та всі бажаючі мали змогу ознайомитися із умовами навчання юних спортсменів Великоолександрівщини, матеріально-технічною базою (школа має на балансі стадіон з 4 біговими доріжками з гумовим покриттям «рездор», футбольним полем та волейбольним майданчиком, власний зал для занять з вільної боротьби та орендує зал для занять з художньої гімнастики), поспілкуватися з тренерами - викладачами.

Вітаючи гостей, директор ДЮСШ Віктор Бужак зазначив, що заклад радий вітати кожну дитину, незалежно від фізичних даних, адже головне завдання тренерів залучити до занять фізичною культурою та спортом якомога більше дітей та молоді, прищеплювати повагу до ведення здорового способу життя.

http://volex.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=515:u-velikooleksandrivskij-rajonnij-ditjacho-junatskij-sportivnij-shkoli-vidbuvsja-den-vidkritih-dverej&catid=1:novini-rda&Itemid=40


Фото:

Нашi партнери