Цюрупинський район. Олімпійці серед нас

На виконання соціальних ініціатив Президента України  «Діти-майбутнє України» щодо підготовки та проведення Олімпійського тижня та Всеукраїнського олімпійського уроку сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Цюрупинської  районної держвної адміністрації спільно з відділом освіти проведено відповідну роботу.

Олімпійські уроки та спортивно-масові заходи було організовано та проведено в 23 загальноосвітніх школах, окрім змагань вчителі фізичної культури ознайомлювали дітей з історією Олімпійських ігор та олімпійського руху в світі та Україні охоплено 3851 учень, 734 учні з  21 загальноосвітньої школи прийняли участь в олімпійській вікторині, у всіх дошкільних навчальних закладах у «Веселих стартах» змагалися 799 дітей.

Основне дійство відбулося на стадіоні «Старт» міста Цюрупинська,  в програмі фізкультурно-спортивного фестивалю «Олімпійці серед нас» були проведені змагання з волейболу, легкоатлетичних естафет, стрільби   з пневматичної зброї, міні-футболу серед юнаків.
Відкривали фестиваль і проводили нагородження заслужений тренер України Сергій Мягков і заслужений майстер спорту з легкої атлетики Вікторія Кравченко. Забезпечували арбітраж змагань керівники гуртків ЦДЮТ Віктор Чернявський та Юлія Королькова.

Легкоатлетичні естафети проводилися серед юнаків і дівчат у двох вікових групах. Переможцями та призерами за кількістю вищих місць стали учні Цюрупинської гімназії (директор О. Лаухіна), на другому місці легкоатлети Цюрупинської СЗОШ № 2 (директор І.Сидоренко) та замкнули трійку лідерів спортсмени Цюрупинської СЗОШ № 4 (директор Т.Іващенко).

У змаганнях з міні-футболу серед переможців учні Великокопанівської ЗОШ (директор В.Коновалов) та міських шкіл.

Не аби з яким інтересом пройшли змагання з стрибків зі скакалкою трійка лідерів виглядає наступним чином:  І місце посіла Дюміна Наталія -  84 рази, на другому місці Єлизавета Маренич та Світлана Малиш, які за 30 секунд настрибали по 83 рази.

 Влучними 5 пострілами переможцем у стрільбі з пневматичної зброї  з результатом 35 очок стала Єлизавета Маренич, з 33 очками друге та третє місце розділили Максим Москаленко і  Максим Тушевський.

Всі переможці та призери були нагороджені медалями і грамотами районної державної адміністрації, повідомляє  Цюрупинська районна державна адміністрація.


Фото:

Нашi партнери