Чорнобаївській школі-інтернаті з’явився сучасний спортивний майданчик

Голова обласної державної адміністрації Микола Костяк відвідав сьогодні Чорнобаївську санаторну загальноосвітню школу-інтернат I-III ступенів Херсонської обласної ради Бериславського району.

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти-майбутнє України» в період проведення Олімпійського тижня у школі було модернізовано баскетбольний та волейбольний майданчики, а також бігову доріжку, офіційне відкриття яких і відбулось за участю голови обласної державної адміністрації.

«Напередодні підготовки до нового навчального року я відвідав багато закладів освіти, але тут я побачив, що керівництво і колектив школи відноситься з душею не тільки до своїх підопічних, а й до облаштування навчального закладу», - зазначив Микола Костяк під час свого вступного слова.

Також він додав, що Чорнобаївська санаторна загальноосвітня школа-інтернат стала особливою, адже в ній з’явився модернізований спортивний майданчик: «Ми повинні створювати гідні умови для розвитку майбутнього покоління, в першу чергу – для їх фізичного здоров’я», - додав голова облдержадміністрації.

Після офіційного відкриття майданчику учні школи-інтернату отримали від голови облдержадміністрації подарунки - солодощі, баскетбольні, волейбольні та футбольні м’ячі.

Відкриттям  цього спортивного майданчика у Чорнобаївській школі завершувався  Олімпійський тиждень у Херсонській області, який проходив з  з 9 до 16 вересня 2013 року.

Довідка.
Чорнобаївська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради є навчально-виховним та лікувально-реабілітаційним закладом, що забезпечує поєднання загальної середньої освіти в обсязі державних вимог та комплексної, довгострокової реабілітації хворих дітей на сколіоз як основи для їх повноцінного розвитку та самовизначення у суспільстві. На 01 вересня 2013 року в закладі навчається і проходить лікування та реабілітацію 262 дитини. 


Фото:

Нашi партнери