На Великоолександрівському центральному стадіоні «Колос» пройшов День здоров’я

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» з метою популяризації у регіоні здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом та з  нагоди Дня фізичної культури та спорту 12 вересня на центральному стадіоні «Колос» селища Велика Олександрівка було проведено День здоров’я. У спортивному святі взяли участь школярі Великоолександрівських шкіл, учні з навколишніх сіл, молодь району та всі шанувальники активного та здорового способу життя. 

Почесне право підняти Прапор України було надано спортсмену-аматору, неодноразовому переможцю районних та обласних змагань з легкої атлетики Роману Гуту та кандидату в майстри спорту з художньої гімнастики, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Ганні Сотніковій.

З вітальним словом до усіх учасників спортивного свята звернулися голова районної державної адміністрації В’ячеслав Литвин та заступник голови районної ради Сергій Морозов.
Вітаючи спортсменів та прихильників спорту, В’ячеслав Литвин зазначив, що розвиток фізичної культури, масового спорту, популяризація здорового способу життя, оздоровлення дітей та молоді є пріоритетним завданням соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», а отже і головним завданням місцевої влади.
Голова райдержадміністрації побажав всім шанувальникам спорту успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, міцного здоров’я, спортивного довголіття, успішних стартів та нових перемог!

Гості свята та вболівальники отримали заряд бадьорості та позитивних емоцій від насиченої спортивної програми та естетичне і емоційне задоволення від показових виступів юних спортсменів, а всі учасники спортивних змагань заслужені призи та нагороди.


Фото:

Нашi партнери