Бронзову медаль чемпіонату світу Мирославу Іщенку вручив Денис Барінчик

З 7 по 15 вересня у м. Києві пройшов чемпіонат світу з боксу серед юніорів.

До складу юнацької збірної команди України увійшов херсонський боксер Мирослав Іщенко – молодший представник боксерської династії Іщенків. Мирослав виступав у ваговій категорії  60 кг.

Це був його перший виступ у складі збірної команди на змаганнях такого рівня. І хоча він не став чемпіоном світу, але бронзова нагорода у загальну  скарбничку боксерської команди  України  теж добре. А ще, якщо одержуєш нагороду з рук  срібного призера ХХХ Олімпійських ігор Дениса Барінчика.

Україна у загальнокомандному заліку на Чемпіонаті світу серед юніорів у Києві посіла третє місце В активі команди дві золоті (Раміл Гаджиєв і Роберт Мартон), одна срібна Руслан Зубачук) та дві бронзові нагороди (Мирослав Іщенко і Ігор Вікторов).

"Я вперше потрапив на змагання такого рівня і відразу завоював медаль, це велика рідкість. У нас в Херсоні не так багато титулованих боксерів, тож я пишаюсь тим, що зможу привезти додому бронзу чемпіонату світуі", - сказав Мирослав Іщенко після чвертьфіналу.

Довідка. Мирослав Іщенко (28.04.1997) - чемпіон України з боксу серед юніорів (2012), бронзовий призер чемпіонату  Європи  серед юніорів у Болгарії (2012). Його старший брат Пало Іщенко (30.04.1992)  - майстер спорту України міжнародного класу з боксу, багаторазовий чемпіон України, бронзовий призер чемпіонату світу серед кадетів (2007), чемпіон Європи серед юнаків (2008), учасник ХХХ Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні. Їх батько Олег Іщенко - тренр-викладач з боксу.  


Фото:

Нашi партнери