Проведено обласний етап Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!»

14 вересня 2013 року  з метою популяризації та розвитку велосипедного спорту в Херсонській області і залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом  Херсонським обласним центром  фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Новокаховською міською  організацією ФСТ «Спартак» проведено Херсонський обласний етап  Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!», присвячений  Дню фізичної культури і спорту.

Херсонський обласний етап Велоестафети проводився за маршрутом, визначеним оргкомітетом: м. Нова Каховка  (старт - центральна площа) - ГЕС – Легендарна тачанка – м. Каховка (площа Леніна - фініш).

У велоестфеті взяли участь  вихованці   відділення велоспорту ДЮСШ м. Нова Каховка ХОО ФСТ «Спартак», ветерани велоспорту та всі бажаючі, всього понад 50 осіб. На пам’ять про участь у заході всі учасники обласного етапу велоестафети отримали дипломи Херсонського обласного центра фізичного здоров’я населенні «Спорт для всіх» та цінні подарунки.

Крім того, у цей день 3 представники від Херсонської області, незважаючи на несприятливі погодні умови,  у об’єднаній колоні велосипедистів проїхала понад 40 км по вулицям Києва, несучи ідею «Спорт для всіх –  здоров’я  кожного».


Фото:

Нашi партнери