Олімпійський тиждень у Новотроїцькому районі

14 вересня 2013 року на стадіоні “Старт”  ім. О.М.Пуляєва з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту  відбулось районне спортивне свято, на яке були запрошені голова Новотроїцької районної державної адміністрації П.Збаровський, спортсмени і тренери, учні загальноосвітніх шкіл, ветерани футболу-чемпіони України 1962 року серед сільських команд.

Голова районної державної адміністрації П.Збаровський привітав всіх присутніх зі святом та побажав здоров’я, успіхів та нових спортивних перемог. 

За вагомий вклад у розвиток фізичної культури і спорту кращі активісти фізкультурного руху: вчителі фізичної культури  Микола Кобець (Сергіївська ЗОШ), Антон Гурський (Одрадівська ЗОШ),  Сергій  Ільонок (Володимиро-Іллінська ЗОШ) та Василівський сільський голова Юрій Карвацький були нагороджені головою районної державної адміністрації цінними подарунками. Поза увагою не залишилися і ветерани футболу, які теж отримали подарунки.

У програмі спортивного свята проведено турнір з футболу, шахів і шашок, спортивні і рухливі ігри, змагання з гирьового спорту та з легкої атлетики (забіг на 10 000 м). Кращі спортсмени за підсумками змагань відділом у справах сім’ї молоді, спорту та охорони здоров’я районної державної адміністрації нагородженні призами.

У цей день аналогічні заходи відбулись у багатьох колективах загальноосвітніх шкіл району, в яких  взяли участь майже 2 тис. школярів.

У рамках виконання соціальних ініціатив Президента України “Діти - майбутнє України”, проведення  Олімпійського тижня, відзначення Дня фізичної культури та  з метою популяризації здорового способу життя та розвитку фізичної культури та спорту, напередодні святкування Дня фізичної культури і спорту, 11 вересня,  відбулася нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів щодо залучення дітей району до занять фізичною культурою та спортом. Питання подальшого розвитку фізичної культури і спорту в районі обговорювалися також 13 вересня на  розширеному засіданні координаційної ради з питань фізичної культури та спорту за участю фізкультурно-спортивного активу  району, заступника голови райдержадміністрації А. Балана, головного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді, спорту та охорони здоров’я Ф. Гостєва, вчителів фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів. 


Фото:

Нашi партнери