Чорнобаївська дитячо-юнацька спортивна школа Білозерського району

75024, Херсонська область, Білозерський район, с.Чорнобаївка, вул.Галицька, 21
Директор закладу - Чернявський Василь Якович
(05547) 26-02-30, моб. 050-663-12-51

Види спорту
Боротьба вільна, греко-римська
Вітрильний спорт
Важка атлетика
Гандбол, пляжний гандбол
Футбол, футзал, пляжний футбол

Чорнобаївська дитячо-юнацька спортивна школа заснована у 1992 році на базі ПОК "Зоря" с. Чорнобаївки. Підпорядкована агропромисловому комплексу України.
У спортивній школі працюють відділення з футболу, гандболу, важкої атлетики, боротьби вільної і вітрильного спорту. У 15 групах займаються 199  дітей і підлітків до 18 років, ут.ч. 68 дівчат. Навчально-тренувальний процес здійснюють 6 тренерів-викладачів.

Власної спортивної бази школа не має. Відділення Чорнобаївської ДЮСШ працюють в с. Чорнобаївка (важка атлетика, футбол, гандбол, боротьба вільна), м. Херсон (вітрильний спорт). Навчально-тренувальні заняття проходять на базі ПОК "Зоря", Чорнобаївської та Музиківської ЗОШ. у залі вільної боротьби Чорнобаївської сільської ради.

На відділенні гандболу з дівчатами 9-11 років  працює майстер спорту Вікторія Гаркуша. Кращі вихованці навчаються у ХВУФК (Д.Строган). У команді майстрів грають  О.Артемчук і Д.Шум.
Учні тренерів-викладачів з футболу  Сергія Черноусова і Дмитра Присліпського  виступають за команду "Кристал" (м. Херсон) у першості України, В.Глоданюк навчається у футбольній академії "Шахтар".
Призерами чемпіонату області 2011 року з важкої атлетики стали С.Березинська, Д.Сиволап, О.Норкін, з якими займається тренер-викладач Анатолій Базилюк.
На відділенні вільної боротьби  працює тренером майстер спорту Віктор Зорін, вихованці якого Я.Зінов"єв, С.Іванов, М.Дроздов, О.Воронюк, С.Кора входять до складу збірної Херсонської області.
Учні відділення вітрильного спорту (тренер  Ольга Блюммер) брали участь у всеукраїнських змаганнях на призи м.Севастополя.


Як знайти:
(05547) 26-02-30, моб. 050-663-12-51

Фото:

Нашi партнери