Льодовий каток "Аляска"

73000, м. Херсон, вул.Перекопська, 15а (парк ім. Ленінського Комсомолу)
Директор - Реутова Ольга Юріївна
(0552) 32-17-06, (095) 178 07 60

Види спорту
Фігурне катання на ковзанах

Льодовий каток "Аляска" (колишній льодовий комплекс "Дніпро-хокей")  ведений в експлуатацію у 2003 році. Це перший критий каток у м. Херсоні, побудований за ініціативи директора ЧП "Ютіс" Сергія Колмика і був  спочатку  призначений  для гри у хокей з шайбою херсонської команди "Дніпро" та залучення дітей і підлітків до занять хокеєм з шайбою. Пізніше - можливість покататися на ковзанах.

Займає  0,3010 га земельної площі.
За роки існування ковзанки збудовано міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям, відкрито пункт прокату спортивного інвентарю, обладнані роздягальні.

Після проведення ремонту у 2009 році  візуально приміщення стало більше і світліше, з'явилася нова система обліку відвідувачів, яким пропонують користуватися картками з вбудованими чіпами, що фіксують час, проведений на катку. Кататися тепер можна під новий музичний і світловий супровід, що дозволяє, особливо увечері, створити неповторну романтичну атмосферу. Але головне – на краще змінилася якість льоду. Завдяки сучасному холодильному устаткуванню і новій машині з заливання і зачищення льоду, поверхню тепер легко підтримувати в ідеальному стані.

На сьогодні  каток  надає спортивно-оздоровчі послуги: масове катання на ковзанах, прокат інвентарю. Корпоративні й дитячі свята, дискотеки для студентів, масові катання без обмеження часу. Є інструктор.

Графік роботи: 10.00 - 22.00.

Льодовий комплекс «Аляска» пропонує:  з прокатом ковзанів для дорослих – 45 гривень у будні, 50 гривень – у вихідні та  для дітей – 35 гривень у будні, 40 гривень – у вихідні та святкові дні;   послуги інструктора.
Групам від 15 до 20 чоловік – знижка 15%.. 


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери