Громадська органзіація "Генічеська районна федерація кіокушин карате"

75560, Херсонська область, Генічеський район, смст Новоолексіївка, вул. Леніна, 66
Голова  - Челебієв Ільмій Сеїт-Ібрагімович
(05534) 3-20-29

Види спорту
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)

Громадська організація «Генічеська районна федерація кіокушин карате» офіційно зареєстрована у  грудні 2009 року, головою федерації  обраний Челебієв Ільмій Сеїт-Ібрагімович.
Основною метою діяльності федерації є сприяння розвитку кіокушин карате, популяризація та підвищення ролі фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я  дітей та молоді, пропаганда здорового способу життя у районі.
На сьогодні заняттями  кіокушин карате охоплено понад  100 осіб різних вікових груп -  це діти, підлітки та молодь. Заняття проходять на базі Партизанської, Новодмитрівської, Щорсівської та Новоолексіївських №1 і №2  загальноосвітніх шкіл, їх проводять  інструктори-професіонали - неодноразові переможці та призери змагань різного рівня.

Молода громадська організація з кожним роком стає все потужніше, члени федерації протягом останніх років взяли участь у багатьох  змаганнях різного рівня. У 2011 році у місті Джанкої пройшла «Олімпіада Кіокушин карате – 2011»,  в якій брали участь 269 спортсменів  із різних регіонів України.
Крім того, організація  спрямовує свою  діяльність  та діяльність федерації на утвердження здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом. Вона тісно співпрацює  з Генічеською районною державною адміністрацією,  відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, Новоолексіївською селищною радою.  


Як знайти:
(05534) 3-20-29

Фото:

Нашi партнери