Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа спортивна олімпійського резерву з вільної боротьби Херсонської облради ФСТ "Колос"

73000, м. Херсон, вул. 9 Січня, 15
Директор школи - Баіров Анатолій Рустемович
Заступник директора - Баіров Максим Анатолійович
моб. 095-886-34-87, 095-168-88-85

Види спорту
Боротьба вільна, греко-римська

Обласна СДЮСШОР з вільної боротьби  "Колос" заснована у 1997 році. Підпорядкована  Херсонській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства "Колос". Школа має вищу категорію.

У школі культивується 1 вид спорту - вільна боротьба, У  26 групах займаються 268 дітей і підлітків віком до 18 років, у т.ч. 67 дівчат. Навчально-тренувальний процес здійснюють 12 тренерів-викладачів, серед яких  5 мають вищу категорію, 6 - першу.

Школа не має власної спортивної бази. Заняття проходять на орендованих спортивних залах м. Херсона.

Учні СДЮШОР протягом 2011 року брали участь у чемпіонатах і кубках України, чемпіонатах Європи, чемпіонатах і кубках світу.  Всього на зазначених змаганнях виступили 48 спортсменів. На Кубку світу з вільної боротьби майстер спорту  України міжнародного класу Мурадін Кушхов (вагова категорія 120 кг) зайняв друге місце і на чемпіонаті світу серед юніорів - третє, а Василь Михайлов став чемпіоном Європи серед кадетів у ваговій категорії 42 кг.

Норматив майстра спорту України   виконали  Євген Конарєв, Давид Калашян, Ольга Абальмазова і Василь Михайлов.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери