Херсонська обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Колос"

73000, м. Херсон, вул. Кірова, 24
Директор школи -  Маломуж Володимир Іванович
Заступник директора - Нойок Віктор Іванович
моб. 050 535 27 22, 095 426 32 82

Види спорту
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Гирьовий спорт
Легка атлетика
Веслування на байдарках та каное
Футбол, футзал, пляжний футбол

Херсонська обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Колос" заснована у 1997 році. Підпорядкована Херсонській обласній організації ФСТ "Колос". У 2009 році школі присвоєно І категгорію.

Культивуються 6 видів спорту - бокс, вільна боротьба, веслування на байдарках і каное, гирьовий спорт, легка атлетика, футбол. У 32 групах займається 432 дитини та підлітка віком до 18 років.

Навчально-тренувальний процес здійснюють 12 тренерів-викладачів, серед них 2 заслужених тренера України )Володимир Плотніков і  Леонід Харченко), 4 тренери мають вищу категорію.

Херсонська ОК ДЮСШ "Колос" має власну спортивну базу в с. Веселе Бериславського району  (фу4тбольне поле). Навчально-тренувальні заняття проводяться як на власній базі, так і в  орендованих спортивних залах, на стадіонах, майданчиках.

Протягом 2011 року  вихованці школи брали участь у змаганнях різного рівня. Срібним призером чемпіонату світу з гирьового спорту став Василь Олейніков, Ірина Новожилова зайняла друге місце на чемпіонаті та Кубку України з легкої атлетики Валентин Комлейчук та Гліб Піскунов стали срібним і бронзовим призерами чемпіонату України серед юнаків з метання молоту. Срібні медали на чемпіонаті України серед юнаків з веслування на байдарках і каное виборола Ганна Хараїм.

Учні школи виступали у Всеукраїнських змаганнях з футболу "Даруймо радість дітям" та Всеукраїнських змаганнях сільських школярів "Хто ти, майбутній олімпієць", де команда юнаків 2000 р.н. була переможцем, юнакі 1999 та 1007 р.н. увійшла до п"ятірки кращих команд турніру.
За рік було підготовлено 81 спортсмен юнацьких розрядів.

Як знайти:

Фото:

Нашi партнери