Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное Херсонської обласної організації ФСТ «Україна»

73000, м. Херсон, вул. Перекопська, 7


Директор школи (в.о.) - Рибачок Сергій Анатолійович


(0552) 49-92-31,

Види спорту
Веслування на байдарках та каное

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна»  відкрита у 1968 році.

Підпорядкована Херсонській обласній організації ФСТ «Україна».

Основне завдання школи - підготовка резерву для збірних команд України із числа учнів СДЮСШОР.

Працюють  групах відділення з веслування на байдарках і каное займаються 93  осіб віком до 18 років, у т.ч. 18 дівчат. Навчально-тренувальний процес  здійснюють 6 тренерів-викладачів.

Занятття у СДЮСШОР проходять на водно-веслувальній базі СК «Дніпро», у  тренажерних залах  СДЮСШОР з боксу та гідрометеорологічного технікуму.

У 2011 році до збірної команди України зараховані учні СДЮШОР: Дмитро Борзуков (кандадат), Едуард Глінка, Олександр Мінкін, Віталій Приймак і Олександр Сиромятников (резервний склад). За збірні команди області протягом року виступили 32 вихованця школи.

Школою підготовлено 117 спортсм енів масових розрядів, 12 першорозрядників, 9 кандидатів у майстри спорту України,  одного майстра спорту України Олександр Сиромятников).

Тренерський склад СДЮШОР  підтримує тісний зв"язок з загальноосвітніми школами міста Херсона № 3, 6, 7, 16, 27, 28, 52, 54, 55 і 56.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери