Спортивний клуб з еіебоксингу «Акцент»

м. Каховка, проспект  Європейський, 6, 3-й поверх (житловий масив «Свєтлово», приміщення КП «Каховська керуюча компанія»

 


Тренер  - Юрій Мломуж
Моб.тел. +38 (099) 502 79 65, +38 (096) 175 62 64.

Види спорту
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)

Що робити аби ваша дитина під час літніх канікул була зайнята? Серед пропозицій – тренування з кікбоксингу  у спортивному клубі «Акцент».
Чим зайняти дитину влітку в невеличкому місті – складне питання, адже більшість гуртків йдуть в один крок з навчальним процесом і на час канікул також не працюють.
Що робити тим батькам, які мають обмаль часу, а їх діти власноруч створюють дозвілля вдома? Серед нечисленних пропозицій – тренування з кікбоксингу у спортивному клубі «Акцент».

Кікбоксинг! У багатьох батьків це слово асоціюється з синцями, розбитим носом, чималими травмами та нокаутами. Принаймні у тих, хто не надто тісно пов’язує життя із спортом. Насправді ж все не так страшно – про це ми пересвідчились особисто.

В клубі працюють 3 різновікові групи: молодша (4-7 років), середня (8-12 років) та дорослі (від 13 років). Заняття проходять 3-чі на тиждень, понеділок – середа – п’ятниця. 15:30 – середня група, 17:00 – молодша та 18:30 – дорослі.

Тренер СК «Акцент» Юрій Маломуж, медичний працівник в минулому, щоденно тренує маленьких спортсменів вже протягом 13 років.

Під час занять використовуються спеціально розроблені для дітей методики тренувань, продумані так, щоб запобігти травматизму та поступово підвести дітей до результату.

Навіть на змаганнях є легкі розділи, як от семі-, лайт-контакт, де заборонені жорсткі удари для запобігання нокаутам. Окрім цього, під час тренувань обов’язкова захисна екіпіровка, як от шолом, щитки, капа, бандаж, які допомагають мінімізувати травматизм.

Завдяки меценатам Данилу Репілевському та Олексію Приходько зал спортивного клубу має все необхідне для проведення комфортних та безпечних тренувань: ринг, м’яка підлога.

Так що можна сміливо віддавати свою дитину в секцію дитячого кікбоксингу. Завдяки тренуванням дитина підвищить рівень свого здоров’я, силову підготовку, стане більш впевненою, сформує характер, оволодіє ефективними і практичними навичками самозахисту, зможе гідно захисти себе. Адже, кожен спортсмен тренується не для того, аби показати свої бойові вміння на вулиці, а вміти вирішити конфлікт, усвідомлюючи свою перевагу, не застосувавши силу.

СК «Акцент» знаходиться за адресою: проспект  Європейський, 6, 3-й поверх (житловий масив «Свєтлово», приміщення КП «Каховська керуюча компанія»).
Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном +38 (099) 502 79 65, +38 (096) 175 62 64.

Аналогічні тренування СК «Акцент» проводяться і в Новій Каховці.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери