У Херсоні пройшов ІІ тур чемпіонату України з пляжного волейболу серед жінок

Для участі у ІІ турі чемпіонату України з пляжного волейболу до Херсона прибули 25 команд спортсменок з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Білої Церкви, Рівного, Кременчуга, Миколаєва, Іллічивська, Хмельницького, Сум та ін.

Протягом чотирьох днів у Гідропарку, де спеціально був збудований новий майданчик для цієї гри, велися напружені змагання. У фіналі перемогу здобула команда з міста Суми - Марина Самодай та Єлизавета Суліма, суперником якої виступали спортсменки з Рівного - Валентина Грицюк та Олена Басанова. Трете місце на чемпіонаті посіла команда з Дніпропетровська - Тетяна Сукач и Зінаїда Любімова, яка одержала спортивну перемогу над дівчатами з Харкова - Анжелою Зінченко та Ганною Косяк.

Від Херсона виступали представники міського клубу пляжного волейболу. Яскравим був виступ 15-річних Юлії Міщенко та Лери Синенко, які увійшли до 1/8 чемпіонату. Хоча херсонки програли досвідченому столичному дуету, суддівський склад відмітив перспективність молодої команди, яка увійшла до числа 12 кращих команд чемпіонату.

У Херсоні чемпіонат з пляжного волейболу проходив за підтримки міського голови Володимира Сальдо. Він виступив не лише одним з організаторів змагань, а й взяв у них участь як активний вболівальник. Відкриваючи змагання, Володимир Сальдо зазначив: «У Херсоні другий рік поспіль проходять змагання такого високого рівня. І гравці, і представники Асоціації пляжного волейболу України відмічають належні умови організації і проведення чемпіонату з одного з олімпійських видів спорту. Щороку зростає зацікавленість херсонців до ігор з пляжного волейболу, а місце проведення, пляж на території Гідропарку, сприяє поширенню серед відпочиваючих здорового способу життя».

Міський голова подякував представникам бізнесових кіл за допомогу в облаштуванні спортивного майданчика, який у подальшому безкоштовно зможуть використовувати відвідувачі Гідропарку. 


 


Фото:

Нашi партнери