Херсон – місто літніх видів спорту

В Херсоні все більшої популярності набирають літні виду спорту, змагання з яких проводяться на пляжі. У вихідні за підтримки міського голови Володимира Сальдо пройшов чемпіонат міста з пляжного футболу. Про участь у змаганнях заявили 23 команди, до складу яких входили не професіонали, а любителі, які представляли трудові, студентські та інші об’єднання.

Привітав учасників чемпіонату міський голова Володимир Сальдо. «Наше місто все більше і більше стає містом літніх видів спорту. Херсонці обирають активний спосіб відпочинку. А футбол – це гра, що має багато прихильників, і не лише серед тих, хто бажає пограти в нього, а й тих, хто вболіває.

Пляжний футбол набирає популярності у світі, і ми маємо надію, що найближчим часом він стане Олімпійським видом спорту». В.Сальдо також побажав всім присутнім отримати задоволення від ігри, а, можливо, і особисто долучитися до змагань.

Переможцями перших міських змагань з пляжного футболу стала команда «ЦУМ», друге та третє місце посіли команди «Кристал» і «Крипс-49».


Фото:

Нашi партнери