Баскетбольний турнір серед юнаків та дівчат в Каховці

6-7 листопада 2010 р. з нагоди 67-ї річниці визволення Каховки від фашистських загарбників в спортивному залі каховської ДЮСШ відбувся традиційний турнір з баскетболу серед юнаків та дівчат (1994р.н. і молодші).

Організатори змагань – каховська дитячо-юнацька спортивна школа відділу освіти спільно з міським відділом з питань фізичної культури та спорту. В турнірі взяли участь команди з Каховки, Нової Каховки, Верхньорогачицького, Генічеського та Білозерського районів (всього близько 80 учасників).

У змаганні серед дівчат впевнену перемогу, як і минулого року, одержала команда «Євгенія» (Верхньорогачицька РДЮСШ). Друге місце вибороли представниці Каховської ДЮСШ (тренер-викладач Ю.Литвиненко) у важкій боротьбі з командою Генічеської РДЮСШ, яка посіла третю сходинку.

В змаганні юнаків перемогли господарі змагань – команда Каховської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача В.Зарецького. На другому місці команда Генічеської КДЮСШ, на третьому представники Білозерського району (Велетенська ЗОШ). 

За підсумками змагань команди-переможці та команди-призери нагороджені почесними дипломами і призами від організаторів. Оргкомітет з проведення турніру висловлює щиру подяку комунальному підприємству «Готель «Таврія» (директор Приходько М.О.) за надану організаційну допомогу.


Фото:

Нашi партнери