VII етап "Зеленого стадіону-2010"

7 листопада 2010 року у міській зоні відпочинку "Гідропарк"  Херсонським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною федерацією спортивного орієнтування  проведено черговий VІІ етап обласних змагань „Зелений стадіон-2010” з елементами паркового орієнтування.

У заході взяли участь 128 легкоатлетів 16 вікових  груп. Всі переможці і призери у під оплески  глядачів та відпочиваючих з дітьми були нагороджені медалями і дипломами від обласного центру «Спорт для всіх».

За попередніми підсумками 7 етапів обласних змагань переможцями загальнокомандного заліку стали  Херсонський центр позашкільної роботи (50 очок), Херсонський обласний центр туристсько-країзнавчої  творчості учнівської молоді (45), спортивний клуб «Олімп» (41).

Наступний  VIII етап обласних змагань  на призи Святого Миколая  відбудеться 19 грудня у  міському  Парку відпочинку  ім. Ленінського комсомолу  (реєстрація – район пам’ятника  І.Кулику)

Попередні заявки надаються до головної суддівської колегії за 3 доби до проведення етапу змагань та в день старту (за винятком) за тел.  34-08-46 (Капара Олена Іванівна).

Стартовий внесок для всіх груп – дві гривні з кожного учасника (За рішенням президії обласної федерації спортивного орієнтування -  для підготовки топографічних карт, дистанції ).

Головна суддівська колегія запрошує всіх бажаючих і прихильників спорту приєднатися до участі у осінньо-зимовому  циклі  і відчути  позитив від занять фізичною культурою і спортом.


Фото:

Нашi партнери