У м. Скадовськ відбулася конференція обласної федерації з важкої атлетики

В актовому залі Скадовської міської ради відбулася конференція обласної федерації з важкої атлетики. Керівник УСБ "Колос" та Скадовської філії  вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради Борис Руденко виніс на порядок денний  звіт про роботу федерації, вибори голови та виконавчого комітету обласної федерації з важкої атлетики.
 
У конференції взяли участь делегації з м. Н.Каховка, смт Білозерка та м.Скадовська у кількості близько 30 осіб. Старший тренер Анатолій Базилюк повідомив про досягнення федерації з важкої атлетики.

Так, у 2008 році обласна команда займала 10 місце на Всеукраїнських змаганнях з важкої атлетики, цього року на Молодіжних іграх України команда посіла почесне друге місце. 18 майстрів спорту, двоє з них міжнародного класу - учні тренерського складу федерації. Славні перемоги здобули вихідці Скадовської школи на чемпіонаті Європи, що свідчить про високий міжнародний рівень підготовки спортсменів.

Одноголосно делегати конференції обрали головою федерації Івана Діденка, а також членів ревізійної комісії та членів виконавчого комітету. 


Фото:

Нашi партнери