Уряд затвердив Порядок створення штатних спортивних команд резервного спорту

Уряд затвердив Порядок створення штатних спортивних команд резервного спорту. Відповідну постанову "Про затвердження Порядку створення штатних спортивних команд резервного спорту" ухвалено 8 грудня 2010 року на засіданні Кабінету Міністрів України.

Таким чином, було затверджено порядок створення органами державного управління, всеукраїнськими спортивними товариствами, спортивними федераціями, іншими суб’єктами фізичної культури і спорту штатних спортивних команд резервного спорту, за рахунок бюджетів різних рівнів та інших джерел, не заборонених законодавством.

За словами Міністра України у справах сім´ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна, прийнятий акт сприятиме подальшому розвитку резервного спорту в Україні, створенню належних умов для максимального розвитку індивідуальних здібностей обдарованої молоді для досягнення високих спортивних результатів.

Постанова підготовлена Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту  на виконання частини третьої статті 35 Закону України від 17 листопада 2010 р. № 1724-IV. (За матеріалами сайту Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту)

З текстом постанови можна познайомитися на офіційній сторінці нашого сайту. http://sportforall.info/ofpage/iddoc/95


Фото:

Нашi партнери