VI міжвідомчий турнір з футзалу пам"яті А.Козловського у м. Каховка

19 грудня 2010 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ вшосте  відбувся традиційний міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам"яті ініціатора цих змагань, палкого прихильника футболу, майора СБУ Анатолія Васильовича Козловського. В турнірі, організованому відділом з питань фізичної культури та спорту міської ради взяли участь 8 команд: Каховський РВ УМВС, Каховський РВ ГУ МНС, Новокаховський МРВ УСБУ, Каховська міжрайонна прокуратура, Каховський цех електрозв»язку, міськрада, Каховська ДПС та Каховська ЦРЛ.

Перед початком змагань учасників та вболівальників привітав Каховський міський голова Олександр Карасевич, учасники заходу вшанували пам"ять Анатолія Козловського хвилиною мовчання.

На попередньому етапі команди були розподілені на дві групи, у яких зіграли між собою за коловою системою. На другому етапі проводились стикові матчі: команди, які посідали в групах другі місця, грали між собою за третє загальнокомандне місце, а переможці групових змагань у фінальному поєдинку вирішували долю першого місця. Усі матчі турніру проходили у яскравій, безкомпромісній та результативній спортивній боротьбі. Учасники продемонстрували відмінну фізичну та технічну підготовку. Високий організаційний рівень змагань підтримувала суддівська бригада на чолі з головним арбітром Віктором Чухраєм. 

За результатами попередніх ігор у матчі за ІІІ місце зустрілися минулорічні фіналісти цього турніру – команди міськради та Каховського РВ УМВС. У напруженій боротьбі з мінімальним рахунком 2:1 перемога дісталась представникам міської влади.

Доля першого місця вирішувалась у фінальному поєдинку між командами Новокаховського МРВ УСБУ та Каховської ЦРЛ. Матч з великою кількістю небезпечних моментів у воріт обох команд закінчився з рахунком 3:0 на користь представників Каховської лікарні
.

На урочистій церемонії нагородження  міський голова О.Карасевич та депутат обласної ради, керівник міської організації «Партії Регіонів» Л.Волосковець вручили переможцям і призерам змагань почесні кубки, дипломи, приз, а всім командам-учасницям - пам"ятні почесні дипломи за активну участь у турнірі та пропаганду здорового способу життя.

Вперше за історію проведення турнірів, в складі команди Каховського РВ ГУ МНС грала дівчина, яка відзначилась забитим м"ячем. Від організаторів турніру Катерина Бурлай була нагороджена «Призом глядацьких симпатій».

За традицією, оргкомітетом були відзначені пам»ятними призами кращі гравці турніру:
- «Кращий воротар» - Олег Терещенко (міськрада)
- «Кращий захисник» - Ігор Бойко (Каховський РВ УМВС)
- «Кращий форвард» - Віталій Сенчин (Каховський РВ УМВС)
- «Кращий гравець турніру» - Володимир Колушкін (Новокаховський МРВ УСБУ)


Фото:

Нашi партнери