Стартує І етап обласних масових змагань "Зелений стадіон-2011" з елементами паркового орієнтування

Змагальний сезон області цього року починається незвично рано!
23 січня 2011 року у мікрорайоні «Корабел» (дитячо-оздоровчий центр «Юнга») Херсонським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною федерацією спортивного орієнтування проводиться перший етап обласних масових змагань «Зелений стадіон-2011» з елементами паркового орієнтування.

Традиційні масові змагання з елементами паркового орієнтування  проходять вже  сьомий рік поспіль в місцях відпочинку населення з метою пропаганди здорового способу життя та  сімейного відпочинку, залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом всіх верств населення, популяризації і розвитку паркового орієнтування як виду спорту.

Змагання проводяться поетапно протягом 2011 року. Реєстрація учасників змагань на кожному етапі з 9.30 до 10.00. Старт о 10.30. Місце проведення - згідно з календарем проведення змагань.

Наступний другий етап «Зеленого стадіону-2011» заплановано провести 6 лютого   2011 року у мікрорайоні ХБК (школа № 53).
Доводимо також до відома всіх, що весняний цикл обласних змагань  відбудеться у місцях масового відпочинку населення, а саме:
- 13 березня  - мікрорайон ХБК ( реєстрація учасників - ЗОШ № 50,52);
- 2 квітня - Міський парк відпочинку ім. Ленінського комсомолу (реєстрація учасників – біля пам’ятника
І.Кулика).

Попередні заявки надаються до головної суддівської колегії за 3 доби до проведення етапу змагань та в день старту (за винятком) за тел. 34-08-46 (Капара Олена Іванівна).

Стартовий внесок для всіх груп – дві гривні з кожного учасника (За рішенням президії обласної федерації спортивного орієнтування -  для підготовки топографічних карт, дистанції).

Головна суддівська колегія запрошує всіх бажаючих і прихильників спорту приєднатися до участі весняному  циклі  і відчути  позитив від занять фізичною культурою і спортом.


Фото:

Нашi партнери