Візит віце-президента ФФУ Володимира Лашкула до Каховки

Приємною подією у футбольному житті міста Каховки став візит віце-президента Федерації футболу України Володимира Григоровича Лашкула. 18 лютого 2011 року один з керівників Всеукраїнської футбольної федерації відвідав Каховську ДЮСШ, щоб подарувати юним футболістам команди СК «Каховка» комплекти футбольної екіпіровки. Юнаки СК «Каховка» є учасниками першості України з футболу, неодноразовими призерами всеукраїнських і обласних змагань, а нещодавно вони стали чемпіонами області з футзалу.
 
Володимир Лашкул, який за рішенням Федерації опікується розвитком футболу у Херсонській області, під час вручення зазначив, що каховський дитячий та юнацький футбол знаходиться на доброму рахунку Федерації, до того ж його особисто пов’язують давні дружні зв’язки з міською владою. Це вже не перша подібна допомога юним футболістам Каховки.

У свою чергу міський голова Олександр Карасевич подякував Федерації футболу України за підтримку розвитку футболу у місті та передав на пам’ять сувенірну продукцію і мистецькі вироби, створені руками юних каховчан.

Крім добрих слів та фотографії на пам'ять, пролунала й обіцянка від віце-президента у найближчому майбутньому презентувати юнацькій команді поїздку на один з матчів київського «Динамо».

Наприкінці зустрічі В.Лашкул перевірив майстерність юного воротаря каховчан (адже завітав до хлопців він саме під час їхнього чергового тренування). Хлопець не підвів команду, вправно відбивши удар високого гостя! 


Фото:

Нашi партнери