Гола Пристань: спорт за тиждень

Футбол. 6 березня у міському Палаці спорту відбувся матч пам’яті тренерів з футболу м. Голої Пристані. Ветерани футболу віком 40 років змагалися у турніри, присвяченому пам’яті тренерів з футболу м. Голої Пристані, а саме: Лютому С.Н., Бразі А.П., Вершибалко А.Д., Бурковському Анд. Г.  І хоч гра команд не завжди була швидкою та результативною, все ж інтрига не втрачалася.
Вболівальники з захопленням підтримали гравців, які довели, що є ще порох у порохівницях: І місце посіла команда м. Цюрупинська, ІІ місце – м. Голої Пристані, ІІІ місце – с. Нововолодимирівки.

Бокс.  11 березня відбулася зустріч тренера міського боксерського клубу "Джеб"  М. Харламова  та президента федерації з боксу  О. Васютіна  з менеджером БО "Фонд братів Кличко"  В.  Колесником.
Приводом зустрічі стало обговорення устаткування боксерського залу, який планується встановити у міському Палаці спорту. За попередніми даними вже у квітні-травні цього року голопристанські спортсмени матимуть змогу займатися боксом у залі від Фонду та їх фінансових партнерів.
Відкриття залу проходитиме за участі братів Кличко, через що назвати сьогодні точну дату практично не можливо через щільний графік змагань. 


Фото:

Нашi партнери