Каховка. Турнір з футболу пам’яті П.І.Безносенка

20 березня на каховському стадіоні «Олімпійський» матчем команд СК «Каховка» - «Енергія» (м. Нова Каховка) стартував традиційний всеукраїнський турнір Асоціації аматорського футболу України пам’яті заслуженого футбольного діяча, заслуженого тренера України  Петра Івановича Безносенка, який понад 50 років свого життя віддав розвитку українського масового футболу.

Довгі роки Петро Безносенко працював в Асоціації аматорського футболу України, був нагороджений відзнакою УЄФА за особистий внесок у розвиток футболу. Як представник Асоціації Петро Іванович неодноразово бував у місті Каховка під час проведення футбольних змагань серед юнаків та дорослих.
За кілька років проведення цей турнір набув заслуженої популярності не тільки як захід вшанування авторитетного, у футбольних колах, фахівця, але і як важливий етап у передсезонній підготовці провідних аматорських команд Південного регіону до нового футбольного сезону. 

Сезон 2011 року - вже четвертий для турніру. Переможцями минулих турнірів ставали:  2008 - 2009 рр. - «Мир» (с. Горностаївка Новотроїцького району), 2010 - «Енергія» (м. Нова Каховка).

Цього року змагання триватимуть з 20 по 27 березня. Матчі пройдуть на стадіонах «Олімпійський» (м. Каховка), «Таврія» (м. Нова Каховка), «Колос» (с. Чорнянка) та «Старт» (смт Новотроїцьке).
У турнірі беруть участь дев’ять команд: СК «Каховка», «Енергія» (м. Нова Каховка), «Таврія» (м. Нова Каховка), «Кристал» (м. Херсон), «Колос» (с.Хлібодарівка), «Торпедо» (м. Миколаїв), «Мир» (смт Горностаївка), «Таврія» (смт Новотроїцьке) та «Бастіон» (м. Іллічівськ).

Організатором турніру виступає Асоціація аматорського футболу України за підтримки Каховської міської ради. 

Турнір завершиться 27 березня в Каховці фінальним матчем на стадіоні «Олімпійський» о 13.00.
    


Фото:

Нашi партнери