Херсонці здобули 22 медалі!

7-10 квітня 2011 р. в с. Коблево Миколаївської області відбувся чемпіонат України серед юнаків, дівчат та жінок з рукопашного бою. У змаганнях взяли участь 620 спортсменів з 19 областей України.

В безкомпромісній та захоплюючій боротьбі, продемонструвавши яскраву техніку, волю до перемоги, херсонські спортсмени здобули 22 медалі! Такого вдалого виступу з бойових мистецтв херсонці не демонстрували вже останні років 30.

Чемпіонами України в своїх категоріях стали: Костянтин Горєлов (Херсон), Антон Ємєльянцев, Максим Ємєльянцев (Генічеськ), Валентина Колесніченко, Олена Ляховська (Херсон). Ще 6 спортсменів стали срібними призерами, 11 спортсменів – бронзовими.

Переможці та призери змагань отримали дипломи, медалі, кубки та цінні подарунки.

Виховали чемпіонів головний тренер з рукопашного бою обласної федерації кіокушин-карате та рукопашного бою Микола Молодченко, тренери Ігор Баранчук, Леонід Довганінець, Тетяна Кірющенко, Євгенія Поніматченко, Геннадій Пузирьов, Ігор Солоп, Дмитро Фалько.

Переможці зараховані до складу збірної команди України з рукопашного бою для участі в Міжнародних змаганнях. За підсумками чемпіонату 5 спортсменам Херсонщини буде присвоєно звання «Кандидат в майстри спорту України». 


Фото:

Нашi партнери