Про підсумки проведення на Херсонщині Всеукраїнського місячника „Спорт для всіх – спільна турбота”

З метою покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку з 1 по 30  квітня 2011 року  в області проведено Всеукраїнський місячника „Спорт для всіх – спільна турбота”, основним завданням якого було підготовка матеріально-технічної бази сфери до роботи у весняно-літній період 2011 року.

Згідно з інформаціями районних державних адміністрацій і міськвиконкомів у ході Місячника упорядковано 1080 майданчика, що складає 99,2% від усіх майданчиків в області, що потребували ремонту.
Загальна кількість населення Херсонської області, яка взяла участь в упорядкуванні та облаштуванні спортивних споруд, склала близько  109 тис.чоловік (11,01%).

Кошторис витрат на проведення Місячника по області склав близько 409,1 тис.грн, з яких 243,8 тис. грн позабюджетних коштів. Практично всі майданчики системи освіти облаштовувалися за рахунок шкільних фондів.
Для агітаційної та пропагандистської підтримки Місячника  волонтерами та учнівською молоддю були розповсюджені більше 900 плакатів та  листівок, на шпальтах районних і міських газет розміщено 35 повідомлень про проведення Місячника.

За підсумками проведення Місячника організаційним комітетом визначені фізкультурно-спортивні організації районів  і міст області, які стали переможцями цього заходу.
Перше місце посіла фізкультурно-спортивна організація м. Каховки, на другому місці – Великоолександрівського, на третьому місці  -  Верхньорогачицького району.
Найбільш активні учасники Місячника - 11  сільських і селищних рад Великоолександрівського, Верхньорогачицького, Білозерського і Голопристанського районів -  отримають подяки обласного центру "Спорт для всіх" і спеціальні медалі Всеукраїнського центру фізичного здоровя населення "Спорт для всіх".


Фото:

Нашi партнери