Відкритий чемпіонат м. Каховки з міні-футболу-2011: визначено кращі команди

За повідомленням офіційного сайту Каховської міської ради, на спортивному майданчику зі штучним покриттям Каховської ЗОШ № 5 з 5 червня по 3 липня 2011 року проходили футбольні баталії відкритого чемпіонату м.Каховки з міні-футболу серед аматорських команд. Змагання були організовані відділом з питань фізичної культури та спорту міської ради за підтримки адміністрації ЗОШ № 5 (директор Деменко І.К.) та футбольної громадськості міста.

Всього в змаганнях в двох лігах взяли участь 19 команд, більшість з яких самодіяльні колективи, створені за місцем проживання, а також команди, що представляли підприємства та громадські організації міста (9 – у І лізі та 10 - у ІІ лізі, загалом 240 учасників віком від 15 до 45 років). Чемпіонат проходив за коловою системою (в одне коло), проведено 81 матч. Належний організаційний рівень проведенню першості забезпечувала суддівська колегія у складі Віктора Чухрая (головний суддя), Юрія Повха, Романа Повха, Олексія Шевченка та Сергія Кисельова.

Практично усі матчі проходили у цікавій та безкомпромісній спортивній боротьбі, привернувши справжній інтерес любителів футболу міста. В обох лігах лише у матчах останнього туру визначилися переможці і призери чемпіонату.

Серед команд І ліги (де виступали сильніші за класом команди) кращими стали футболісти команди «Чумак», які представляють однойменне підприємство. У підсумку вони не зазнали жодної поразки, зігравши внічию лише один матч. У складі переможців чемпіонами м. Каховки з міні-футболу 2011 року стали: Максим Махно, Олег Гусейнов, Віталій Глушков, Олександр Комарницький, Андрій Ткаченко, Ігор Буковело, Андрій Дрьомін, Борис Пуляєв, Ігор Плотников та В"ячеслав Повстяний.
«Срібним» призером чемпіонату стала самодіяльна команда «ТРАМ». На третьому місці фінішувала команда «Союз молоді» (ММГО «Союз молоді регіонів України»), яка в останньому матчі у драматичному поєдинку зуміла взяти гору над головним своїм конкурентом за «бронзу» першості – командою «Олімпієць», яка також протягом турніру претендувала на один з комплектів нагород.

Кращим гравцем чемпіонату було визнано Віталія Лілика (Союз молоді), кращим воротарем став Володимир Кобзєв (Союз молоді), а кращим бомбардиром – Віталій Глушков (Чумак).

У ІІ лізі впевнено протягом  всього чемпіонату виступала команда «Інтер», яка у підсумку й стала переможцем першості. Склад переможців: Дмитро Затолокін, Петро Ушаков, Юрій Ващенко, Сергій Ващенко, Олександр Кулакевич, Олександр Гардієнко, Сергій Михайленко, Микола Назаров, Сергій Калінін, Юрій Сухоруков та Сергій Назаров.
Друге місце у нелегкій боротьбі завоювала команда «Олімпієць» (ветерани), яка, незважаючи на досить невдалий старт, зуміла впевнено зіграти з основними суперниками. На третьому місті у чемпіонаті фінішували футболісти «Атланти». Добре враження також справила команда «Сиріус», яка лише на одне очко відстала від трійки призерів.

Кращим бомбардиром першості у другій лізі став футболіст «Дніпра» Андрій Рубець. Кращим воротарем було визнано Олександра Ковтуна (Факел), а кращим гравцем першості серед команд ІІ ліги став Петро Ушаков (Інтер). 
                                                                               


Фото:

Нашi партнери