Каховка. Міська Спартакіада дошкільнят - 2011

31 травня на стадіоні “Олімпійський” проведено Спартакіаду серед команд дошкільних закладів міста. Вже 13 років поспіль відзначається справжнє свято фізичної культури на честь Дня захисту дітей, організатори якого - відділи освіти та з питань фізичної культури та спорту міської ради.

Головний суддя змагань, директор ДЮСШ Чухрай В.П. дає команду підняти прапор України переможцям Спартакіади 2010 року - команді ДНЗ № 9 “Оленка” (завідувач Кириченко Т.М.).

Свято починається з представлення команд, їх попередніх досягнень привітанням-девізом та веселою розминкою. Змагання почались: стрибки у довжину, метання торбинок з піском на дальність, комбінована командна естафета. У всіх видах маленькі спортсмени показали свої спортивні досягнення:
Стрибки у довжину з місця:     
І місце – Прокопець Анна («Джерельце»), Дюков Михайло (“Оленка”);
ІІ місце – Ігнатієва Анна (“Веселка”), Боровльов Кирило ( Сонечко);
ІІІ місце –Богданова Анна («Джерельце»), Сергєєв Єгор (“Джерельце”);
Метання:
І місце –  Бульба Аня (“Оленка”); Дюков Михайло (“Оленка”);
ІІ місце - Грушко Тетяна («Горобинка»), Метельський Ілля (“Іскорка”);
ІІІ місце – Чирков Денис (“Сонечко”), Григор»єва Наталія (“Сонечко”),
Найспритніші команди у комбінованій естафеті:
І місце - дитячий садок № 7 «Джерельце» (завідувач Ротар О.М.);
ІІ місце - №6 «Сонечко» (завідувач Гнесь К.П.),
ІІІ місце - № 5 «Берізка» (завідувач Завгородня Л.С.).

За результатами загальнокомандного заліку міської Спартакіади дітей дошкільного віку кращі команди посіли такі призові місця:
І місце – ДНЗ №7 «Джерельце» (завідувач Ротар О.М.);
ІІ місце – ДНЗ № 6 «Сонечко» (завідувач Гнесь К.П.);
ІІІ місце – ДНЗ № 8 «Іскорка» (завідувач Дороган І.І.).

Поздоровляємо  переможців  наших  змагань – майбутніх призерів спортивних олімпіад Каховки, а може  і світу. За підсумками результатів змагань відбулося нагородження кращих з усіх видів змагань  дівчаток і хлопчиків та командної естафети.

Учасників змагань привітала начальник відділу освіти Остроумова Л.М., а начальник відділу фізкультури і спорту Каховської міської ради Кашулін С.Г. нагородив всіх призерів Спартакіади грамотами, медалями, команди призери – кубками та грамотами. Всі команди та їх учасники отримали у подарунок солодкі призами від Народного депутату України М.Баграєва та організаторів змагань.

 


Фото:

Нашi партнери