Каховка. ІV міськрайонна Спартакіада держслужбовців

У рамках проведення багатоетапної Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, напередодні святкування Дня Конституції України 10 червня на стадіоні «Олімпійський» відбулась ІV міськрайонна спартакіада між збірними командами працівників Каховської районної ради і райдержадміністрації та Каховської міської ради.

До програми спортивного заходу входили: міні-футбольний матч, волейбольний матч, змагання з дартсу, шахів, шашок, стрільби з пневматичної гвинтівки та настільного тенісу.
У всіх видах спорту змагання проходили у безкомпромісній та чесній спортивній боротьбі. У футбольному поєдинку впевнену перемогу 3:1 святкувала команда міської ради. У свою чергу районна збірна команда взяла впевнений реванш у волейболі - 3:0 (за партіями).
Кращі результати в особистому заліку з інших видів спорту показали:
 настільний теніс - Л.Кузьміна та О.Куліда (міськрада)
• стрільба - О.Кузьміна (міська рада) та С.Гайдашенко (райрада)
• шашки-64 - В.Парій та М.Шимолін (міськрада)
• шахи - О.Олійник та Н.Гнатко (райрада)
• дартс - О.Сушко (міськрада) та А.Шараєв (райрада)

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку з невеликою перевагою по очках перемогу святкували представники Каховської міської ради. Команди-учасниці були нагороджені перехідними кубками та дипломами, а призери змагань - почесними дипломами.


Фото:

Нашi партнери