На Кубок «Чумака»

З нагоди 15-річчя з дня заснування компанії «Чумак» 10 червня 2011 року на стадіоні «Олімпійський» (м.Каховка) відбулись традиційні змагання з міні-футболу серед команд структурних підрозділів ЗАТ «Чумак» на Кубок «Чумака» - 2011.

У змаганнях взяли участь 9 команд. На попередньому етапі жеребкуванням усі команди були розподілені на три групи, де у матчах між собою за коловою системою визначили дві пари півфіналістів. На жаль, перед вирішальними стиковими матчами у хід змагань втрутилася погода (розпочався шалений ливень), тому півфінальні ігри та фінал довелося перенести під дах спортивного залу дитячо-юнацької спортивної школи.

У півфінальних матчах команда «Екстрiм» впевнено перемогла команду «Склад» - 6:1, а команда «Green Team» з мінімальним рахунком у напруженому двобої  здолала опір суперників з «К 2» - 3:2.

У фіналі зустрілися гідні суперники - «Екстрiм» та «Green Team», які в основний час не змогли виявити сильнішого – 1:1. Лише серія післяматчевих пенальті принесла успіх команді  «Екстрiм», а з ним й почесний трофей, який переможці отримали під час урочистого нагородження з рук генерального директора ЗАТ «Чумак» Павла Шевчука. Також оргкомітетом були визначені і нагороджені призами кращі гравці змагань.

Бажаємо, щоб приклад «Чумака» щодо організації та проведення подібних змагань частіше наслідували не тільки  інші підприємства і організації міста Каховки, а й області,  тому що залог виробничих успіхів підприємства - це добре фізичне здоров’я його працівників.


Фото:

Нашi партнери