Юнацький турнір з пляжного волейболу

З нагади святкування в Україні Олімпійського дню 18-19 червня 2011 року на майданчику спорткомбінату «Олімпійський»  м. Каховки відбувся міський юнацький турнір з пляжного волейболу.
У змаганнях, організаторами яких виступали Каховська ДЮСШ спільно з міським відділом з питань фізкультури та спорту, взяли участь п"ять команд: «Мікаса», «Радість», «Гала», «Оболонь» та «Олімпієць».
Першість розігрувалась за змішаною системою: спочатку команди грали кожен з кожним, а далі чотири кращих команди у півфінальних та фінальних поєдинках визначали призерів турніру.
За підсумками попереднього етапу у півфіналах зустрілись: «Радість» – «Олімпієць» – 2:0 (за партіями) та «Мікаса» – «Оболонь» – 2:1. У грі за третє місце «Оболонь» (Олександр Заговенко та Олександр Кисельов)  перемогла команду «Олімпієць» з рахунком 2:0. А у вирішальному матчі турніру зустрілись команди «Радість» (у складі Євгена Борща та Артема Романова) і «Мікаса» (Андрій Ткаченко та Антон Антонов). Перемігши суперників у двох партіях – 2:0, переможцями юнацького турніру з пляжного волейболу, присвяченого Олімпійському дню, стала команда «Радість».
Призери нагороджені дипломами від організаторів.
 


Фото:

Нашi партнери