Дитяча Олімпіада Херсонщини-2011 завершена!

З 2 по 22 червня 2011 року на базі дитячого оздоровчого центру „Прибрежний” (смт Лазурне Скадовського району Херсонської області) відбулася Дитяча Олімпіада Херсонщини-2011.

Організатори - управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації і обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Упродовж 10 днів в дусі олімпізму, в чесній боротьбі  з олімпійським гаслом „Citius, altius, fortius!” в серцях, змагалася  21 команда районів і міст Херсонщини. Понад 500 хлопчаків та дівчаток-переможців та призерів районних і міських змагань, вихованців дитячо-юнацьких спортивних закладів області  випробували та демонстрували силу, швидкість, спритність у змаганнях з легкої атлетики, футболу, волейболу, настільного тенісу,  кмітливість  - в інтелектуальній вікторині на олімпійську тематику «Зірки Олімпії».

Поряд зі змаганнями юні спортсмени чудово відпочили та відновили сили на узбережжі Чорного моря для подальших перемог у спорті. Цікавою і насиченою була і культурна програма, яку готували  разом  з вожатими самі підлітки  (різноманітні конкурси, веселі концерти і розіграші, одноденні мандрівки  вздовж берега моря.

Урочистості з нагоди відкриття та закриття  Дитячої Олімпіади Херсонщини відбулися на стадіоні ДОЦ „Прибрежний” 6 та 20 червня 2011 року.

За підсумками загань  у загальнокомандному заліку серед міст та районів І групи переможцями стали команди Голопристанського району (І місце), Білозерського (ІІ місце) і Цюрупинського (ІІІ місце). Серед районів ІІ групи І місце посіла  команда Великолепетиського району, на  ІІ - Каховського і на ІІІ місці -Чаплинського району.

У номінації „Кращий юний спортсмен та спортсменка Дитячої Олімпіади Херсонщини-2011” перемогли Сергій Воротило,крім всього - кращий футболіст і кращий бомбардир з футболу (команда Білозерського району) та Вікторія Яковенко (Голопристанський район). Директор обласного центру „Спорт для всіх” Сергій Ротонос нагородив пам’ятними кубками і дипломами кращі команди та спортсменів Дитячої Олімпіади.  

Юні спортсмени довели, що росте яскрава та весела, сильна та здорова зміна, перед якою відкриваються усі шляхи і у навчанні, і у спорті, і у житті. Дев"ята  Дитяча Олімпіада Херсонщини завершилась  заключною піснею і святковим фейєрверком. 

До нових зустріч у наступному році,  Дитяча Олімпіада Херсонщини!

Фоторепортаж з Дитячої Олімпіади Херсонщини -2011 детальніше тут.


Фото:

Нашi партнери