День молоді і спорту у Херсоні

25 червня  Херсон відзначив День молоді.

Головним майданчиком свята стала площа Героїв Сталінграду. Саме там на херсонців та гостей  міста чекало чимало яскравих та веселих сюрпризів. Організатори потурбувались про задоволення будь-яких смаків від наймолодших до, так би мовити, завжди молодих духом.

Родзинкою свята став велопробіг, що пройшов по центральній вулиці Херсона від залізничного вокзалу до площі Героїв Сталінграду. Разом із сотнею учасників велопробігу випробував власні сили і міський голова зі своїми заступниками.

Найстарший та наймолодший спортсмени, а також перший та останній зареєстровані до участі у велопробігу одержали цінні подарунки.


Потому, під час флеш-мобу «Підзаряджуйся» всі бажаючі долучились до спільної гімнастики.

А далі - «Херсон проти ЖАРИ»! Справжня пожежна машина, а також дві 200-літрові діжки з водою та надувний басейн стали в неабиякій пригоді. «Озброєні» бризканками, водяними пістолетами, пляшками з водою тощо, учасники акції організували справжню водяну «війну», підняли настрій та самопочуття у дні літньої спеки. Тон битві задав В.Сальдо, який «стріляв» водою з брандспойту пожежної машини.

Не залишили байдужими відвідувачів свята незвичний для Херсона театр вуличних скульптур у Потьомкінському сквері, які час від часу оживали, майстер-класи з хенд-мейду, ковальського мистецтва, змагання у пейнтбольному, духовому та лучному тирах поруч із міським головою, історичні реконструкції. Малечу розважали аніматори, клоуни тощо.

Азарту додали стрітбол і фестиваль брейк-денсу, на десерт - концертно-розважальна програма за участі молодих талантів.


Фото:

Нашi партнери