Спортині новини тижня: настільний теніс та міні-футбол (м. Нова Каховка)

Настільний теніс. З 19 по 23 червня 2011 року в місті Жовква Львівської області пройшли VI літні юнацькі ігри України з настільного тенісу серед юніорів та юніорок 1996 р.н. та молодше. В змаганнях взяли участь спортсмени з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Львівської, Одеської, Херсонської, Харківської, Вінницької, Івано-Франківської, Полтавської, Волинської, Житомирської, Чернівецької областей, міста Києва та АР Крим.
Херсонську область на цих змаганнях представляли спортсмени з Нової Каховки - Владислав Тоткало  та Владислав Калугін, які в загальнокомандному заліку зайняли третє місце, пропустивши вперед лише тенісистів з міста Києва (перше місце) та збірну команду Дніпропетровської області (друге місце). В особистому розряді Владислав Тоткало посів третє місце серед юніорів. У змішаному розряді пара Тоткало-Калугін  посіли четверте місце. Підготували спортсменів тренери: Валерій Дружинін та Олександр Таран.
                           
Міні-футбол. З 17 по 25 червня 2011 року в місті Нова Каховка пройшли змагання з міні-футболу "Літні канікули" серед дворових команд юнаків 1995-96 р.н.  У  змаганнях прийняло вісім команд дворів, кварталів та мікрорайонів міста Нова Каховка. Перше місце зайняла команда «Кримтеплиця» (12 очок), другими стала команда «Сокіл» (7 очок), третє місце посіла команда «Енергія» (6 очок). Переможці та призери змагань були нагороджені призами і грамотами комітету з питань фізичної культури та спорту та Федерації футболу міста Нова Каховка. Найкращі гравці змагань отримали пам’ятні подарунки.


Фото:

Нашi партнери