Атестат маємо!

Футбольний клуб «Кристал» офіційно одержав Атестат Всеукраїнської спортивної громадської організації «Федерація футболу України».

Про це повідомив начальник управління молоді та спорту Юрій Кліментенко. Атестат від 16 червня 2011 року за номером ВВ №86 надає херсонській команді у складі 25 осіб право брати участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд ІІ ліги сезону 2011/2012 рр. Підписали документ виконавчий директор Федерації футболу України Олександр Бандурко та голова комітету Федерації з атестування футбольних команд Сергій Стороженко.

Рішення було прийнято під час другого засідання атестаційної комісії. Крім Херсона, позитивну відповідь одержали команди з смт Горностаївки, м. Краматорська, м. Болграда.

Фінансування команди «Кристал» відбуватиметься відповідно до «Програми відродження та розвитку професійного футболу в м. Херсоні на базі футбольної команди «Кристал» ГО «Херсонська міська федерація футболу» для участі у Всеукраїнських змаганнях із футболу серед професійних клубів та чемпіонату України серед аматорів на 2011 рік». Для реалізації Програми в міському бюджеті передбачено 700 тис. грн, наразі профінансовано майже 206 тис. грн.


Фото:

Нашi партнери