Турнір з пляжного волейболу

27-28 червня 2011 року на спеціальному спортивному майданчику с/к «Олімпійський» відбувся традиційний відкритий турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню молоді та 15-річчю Конституції України. 
У  змаганнях взяли участь вісім команд з Каховки, Нової Каховки та с.Каменки Каховського району. Змагання відбулись, не зважаючи на дощову погоду, та викликали справжній інтерес волейбольних уболівальників.

Всі матчі проходили у красивій та видовищній боротьбі. До півфіналу змагань потрапили дійсно кращі команди турніру. У першому півфінальному матчі команда з Нової Каховки (Дмитро Зиніч та Кирило Сичов) перемогла каховську «Радість» (Євген Борщ та Артем Романов) – 2:0 (за партіями). У другому півфіналі грали каховські команди «Меліоратор» (Сєров Андрій та Сєров Роман) та «Мікаса» (Антон Антонов та Андрій Ткаченко). Тут перемогу святкували більш досвідчені «меліоратори» - 2:0.

У грі за третє місце «Радість» з рахунком 2:0 переграла команду «Мікаса». А у вирішальному матчі турніру зустрілись гідні суперники – «Меліоратор» та команда Нової Каховки. Першу партію фінального поєдинку виграли каховчане, але гості з Нової Каховки зуміли переломити хід матчу і виграти другу, а згодом й третю вирішальну партію та з нею і турнір.  
Команди-призери турніру були відзначені почесними дипломами та призами від організаторів – відділу з питань фізичної культури та спорту Каховської міської ради.


Фото:

Нашi партнери