«Таврійський кубок» у каховчан!

У м. Нова Каховка 28 червня на території спортивно-розважального комплексу «Прем"єр» відбулись змагання серед спортсменів-інвалідів «Таврійській кубок», присвячені Дню Конституції України. У змаганнях взяли участь команди Нової Каховки, Каховки, Іванівки, Горностаївки, Скадовська та Берислава.
Спортсмени-паралімпійці змагались з наступних видів спорту: боулінг, шашки, дартс, стрільба з пневматичної зброї, баскетбол та шахи.
 
За підсумками змагань збірна команда м. Каховки (капітан – М.Марченко, представник – М.Гриценко) набрала найбільшу кількість залікових очок серед усіх команд-учасниць та виборола почесний «Таврійський кубок». Вагомий внесок у перемогу команди  внесли спортсмени Олександр Сичов, Олександр Демченко, Михайло Марченко та Надія Свистельник. Крім почесних дипломів, всі вони були нагороджені цінними призами. А Надії Свистельник  директор СРК «Прем"єр» вручив спеціальний приз – сертифікат на безкоштовну вечерю на двох у цьому закладі.
Учасники каховської команди висловлюють подяку адміністрації Каховського геріатричного пансіонату за надану допомогу у виїзді на змагання.


Фото:

Нашi партнери