Срібний ювілей Міжнародного турніру з важкої атлетики у Скадовську

З 5 по 9 липня у м.Скадовську змагаються кращі важкоатлети України на ХХV ювілейному Міжнародному турнірі з важкої атлетики пам'яті заслуженого майстра спорту Якова Куценка.

6 липня ввечері у районному Будинку культури відбулося урочисте відкриття змагань. До присутніх з привітаннями виступили заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Яценко, голова районної державної адміністрації Єгор Устинов, голова районної ради Олег Старенький.
Андрій Яценко зачитав присутнім звернення голови обласної державної адміністрації Костяка Миколи Михайловича.

Від імені Федерації важкої атлетики України зібрання виступив віце-президент Євген Михайлов, він підкреслив значимість турніру з багатою історією та славним майбутнім, яке спрямовано на Олімпіаду в Лондоні.

За значні заслуги у розвитку важкоатлетичного спорту відзнаки Федерації отримали директор філії спортивного училища м.Скадовська Борис Руденко, голова районного ФСТ "Спартак" Сергій Петриченко, заслужений ветеран спорту Ілля  Нікішенко. Почесною грамотою за організацію проведення турніру нагороджено Анатолія Волошина, директора Скадовського РБК.

На святі спорту лунали найкращі побажання для спортсменів, які плідно розвивають спортивні традиції та гідно борються за чемпіонські звання. Пісенне вітання для численних гостей подарували аматори міста.


Фото:

Нашi партнери