Херсонська область входить до п’ятірки кращих за результатами проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота»

З 1 по 30 квітня 2011 року в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві і Севастополі, в усіх населених пунктах України відповідно до наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту від 8 лютого 2011 року № 381 «Про проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» відбулися заходи з ремонту, облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Підсумки проведення Місячника показали, що мета заходу - покращення умов для занять оздоровчою фізичною культурою  - в цілому досягнута. У ході проведення Місячника по Україні було відремонтовано 31 тис. спортивних споруд та майданчиків, взяло участь близько трьох мільйонів людей.

Експертна комісія, яка вивчила й проаналізувала матеріали звітів організаційних комітетів, поданих з Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, визначила 5 переможців серед регіонів. Ними стали: Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Одеська та Херсонська області.

Так, з 1 по 30 квітня 2011 року на Херсонщині було відремонтовано 1080 спортивних споруд та майданчиків, що склало 99,2% до кількості, що потребувала ремонту. У заході взяло участь більше 100 тис. чоловік.
 


Фото:

Нашi партнери