У Херсоні працює Школа літнього відпочинку

У херсонських дітей вже з’явилася можливість змістовно, цікаво та з користю для здоров’я провести літо. З 2 червня у місті розпочала свою роботу друга Школа літнього дозвілля під патронатом депутата Херсонської міської ради Андрія Путілова. 

Завдання Школи літнього дозвілля – організувати дітей і підлітків  Херсона під час літніх канікул займатися спортом, а не бездумно бовтатися у дворах у пошуках пригод.
Ціль Школи літнього дозвілля - стимулювати дітвору й підлітків активно займатися спортом. Спорт - це дисципліна, сила волі, це здоровий спосіб життя.
Волонтерами Школи літнього дозвілля, здорового способу життя, пропаганди занять спортом виступають кваліфіковані професійні тренери Херсона.

Усі секції – з футболу, шашок, шахів та плавання ведуть досвідчені професійні тренери, цілком безкоштовно, відвідувати їх діти зможуть хоч кожного дня до 24 серпня.

2 червня у спорткомплексі «Освіта» у Таврійському мікрорайоні відбулися змагання з міні-футболу на  Кубок Андрія Путілова за участю 11 шкільних команд.

3 червня, у Гідропарку відбулося урочисте відкриття Клубу дитячого плавання. Тренування тривають кожного дня близько години для  дітей від 6 до 12 років. Групи формують тренери на основі заяв батьків та дітей, орієнтуючись на зручний час, вік, рівень підготовки майбутніх плавців. 

Нагадуємо,: щоб записатися у Школу літнього дозвілля  батькам і дітям необхідно заповнити анкету. В анкетах указують адреси проживання, вік і бажання займатися дитини в тій або іншій секції. Менеджери проекту й тренери  відбирають заяви хлопців і дітей, розподіляють їх по секціях, вікам і фактично за  адресами.

Тренування для груп  з футболу організовують на площадках, які найбільше близько розташовані до місця проживання даної групи дітей. Діти одержують запрошувальні талони, у яких зазначений тренер, час і місце заняття секції.

Графік тренувань з футболу:
 - Камишани (стадіон)  – вівторок, п'ятниця, з 17.00
 - Спортивний майданчик «Стежка» (вул. Уварова) – понеділок, середа, п'ятниця, 10.00 – 12.00.
 - Стадіон гімназії № 3 – понеділок, четвер, з 17.00.
 - вул. Лавреньова, 22, 24 – вівторок, четвер, 17.00 – 20.00.
 - Стадіон Ліцею журналістики (вул. Рози Люксембург) – понеділок, середа, п'ятниця, 17.00 – 20.00.


Фото:

Нашi партнери