Зустрічаємо! У Каховці - V мотофестиваль «Тачанка-2011»!

Як повідомляє офіційний сайт Каховської міської ради, найяскравіша, наймасштабніша та просто незабутня фестивальна подія літа в відбудеться 22 – 24 липня 2011 року в Каховці! Здається, пройшло усього кілька місяців з часу відкриття літнього байкерського мотосезону, і ось вже настали спекотні липневі дні, коли весь південь Україні традиційно «гримить» від реву моторів учасників «Тачанки-2011»!

У цьому році фестиваль відзначає своє п'ятиріччя, учасниками якого стануть більше 700 байкерів та музикантів з різних регіонів України. Як і у минулому році, відкриття фестивалю відбудеться на території колишнього міського пляжу та бази відпочинку «Чисті пруди».

Популяризація Каховки в байкерському середовищі - один із пріоритетних напрямів фестивалю «Тачанка». Організатори висловлюють сподівання, що щорічне проведення фестивалю сприятиме подальшому розвитку байкерського руху, «зеленого туризму» в Каховці та зростанню позитивного іміджу міста як туристичного центру Херсонщини.

Найцікавіша розважальна програма чекає на всіх, хто відвідає фестиваль «Тачанка-2011»: мотошоу, мотопарад, конкурси, змагання та ігри з призами від організаторів, концерт за участю українських рок-гуртів, «мокра дискотека», дискотека за участю популярних ді-джеїв та афтепаті у величезного вогнища з піснями під гітару до самого ранку, радіо «Тачанка-2011», брифінг та міні-фестиваль роуд-муві "Кіно-Тачанка-2011" на зразок київської «Відкритої ночі», тощо. Спеціальним гостем фестивалю стане гурт «Табула Раса».
«У цьому році ми прагнемо задовольнити смаки найвибагливіших глядачів. Для цього на території фестивалю планується розташування одразу трьох сцен та п’яти фестивальних майданчиків, - говорить організатор фестивалю, президент мотоклубу «BLOODNые байкеры» Олександр Зікранець. – Ми прагнемо сказати усім: «Hakuna Matata» - живи без проблем, живи позитивно, адже байкери проти наркотиків, за безпеку руху та здоровий спосіб життя».

Мотофестиваль «Тачанка-2011» проходить за підтримки народного депутата України Миколи Баграєва та міського голови Каховки Олександра Карасевича. Організатори та ініціатори: мотоклуб «BLOODNые байкеры», ММГО «Мотоклуб «Колеса Дракона», відділи у справах сім`ї та молоді, культури і туризму, міського господарства Каховської міської ради.


Фото:

Нашi партнери