Уряд затвердив Положення про Український центр фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт"

Кабінет Міністрів України затвердив Положення про Український центр фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" та Типове положення про регіональний та місцевий центри з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".

Відповідну постанову "Деякі питання центрів з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" було ухвалено на засіданні Уряду 20 липня 2011 року.

Таким чином, Уряд упорядкував структуру системи фізичної культури і спорту інвалідів в Україні та встановив механізм державного управління і взаємодії цієї системи з громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості.

Документом, зокрема, внесено зміни до Постанови Уряду №955 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників центрів з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" щодо впорядкування структури та умов оплати праці працівникам центрів з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".
Окрім цього, рекомендовано перетворити обласні та Севастопольський міський центри з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" в регіональні центри з подальшою їх передачею з державної у комунальну власність.

Відповідну постанову розроблено на виконання Планів заходів із забезпечення реалізації Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт"(№1724-VI) та інших законодавчих актів України.
 
 Детальніше Текст постанови Кабінету Міністрів України від 20 липня 2011 року № 766

Фото:

Нашi партнери