Пляжний волейбол на кортах пляжу "Гідропарк"

Вихідними в Херсоні завершився 5-й тур чемпіонату України з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих команд, що проходив на волейбольних кортах пляжу «Гідропарк» з 22 по 24 липня за підтримки міського голови В.Сальдо.

На відміну від попередніх двох років проведення змагань з пляжного волейболу, цього разу, крім 11 жіночих, до Херсона завітали ще й 12 чоловічих команд. Для паралельного проведення змагань між жіночими і чоловічими командами в Херсоні  було відкрито ще один додатковий корт сучасного зразка. Для його облаштування спеціально завезли 300 т піску.
«Якість майданчика дозволяє віднести його до одного з кращих Україні. Про високий рівень організації змагань, інфраструктури і, зокрема, нового корту говорили самі учасники та тренери команд, а це представники різних куточків України, зокрема, Іллічівська, Одеси, Києва, Дніпропетровська, Рівного, Ужгорода, Миколаєва», - зазначив  голова громадської організації «Міський клуб пляжного волейболу «Херсон» Сергій Стасенко.

Головним суддею змагань став суддя міжнародного класу Василь Маєр.
За результатами змагань найкращими стали: серед жінок Ксенія Чекмарьова / Поліна Фотенко (Іллічівськ) - перші, Зінаїда Любімова / Тетяна Сукач (Дніпропетровск) - другі, Олена Басанова / Валентина Грицюк (Рівне) - треті, Надія Михальська / Ганна Белугіна (Іллічівськ) - четверті;
серед чоловіків
перші - Віталій Провидошин/ Олександр Костюк (Іллічівськ), другі - Євген Неханевич/ Євген Бєлик (Дніпропетровськ), треті - Сергій Чернега / Олександр Тульчевський (Миколаїв), четверті - Василь Іванко / Володимир Гойда (Ужгород). Херсон представляла пара Олександра Міщенко/Катерина Єременко.
Останній 6-й тур пройде в Києві у серпні цього року. За сумарним рейтингом всіх турів оберуть 16 найкращих команд України, одна з яких і стане чемпіоном.


Фото:

Нашi партнери