ЄЮОФ-2011: українці виборюють 5 медалей

Медальним для юних олімпійців України став другиий змагальний день ХІ літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який триває в турецькому Трабзоні.

Повний комлект нагород в активі легкоатлетів. Блискучу майстерність та чудову тактику ведення бігу продемонстрував Богдан-Іван Городиський, перемігши у забігу на 3000 м. Срібну нагороду в метанні диску завоював Владислав Черніков, який матиме можливість поповнити свою скарбничку під час змагань зі штовхання ядра. Перша ж нагорода за хронологією, що в принцитпі вже стало традицією для України, була «бронза». Її авторка Анна Красуцька, яка піднялася на пєдестал пошани у потрійному стрибку.

Відзначилися здобутками плавці та дзюдоїсти. Денис Барабаш фінішував другим на 200-метрівці брасом, а Павло Скопненко здобув «бронзу» у ваговій категорії до 55 кг.

Також варто відзначити, що українці не дорахувалися ще кількох нагород. 4-.ю на дистанції 3000 м була легкоатлетка Марія Ходаківська, у стрибках у висоту Ірина Геращенко завершила змагання на 5-й позиції, 5-й результат у метанні диску у Тетяни Юр’євої.

Вже завтра наші юні атлети матимуть змогу поповнити колекцію нагород, а відтак в Трабзоні знову лунатиме український гімн і майорітиме прапор нашої держави.

НОК України


Фото:

Нашi партнери