Кращий пісок в Україні для пляжного волейболу у Херсоні

Як повідомляє офіційний сайт Херсонської міської ради, кращий пісок в Україні був використаний на волейбольних кортах херсонського пляжу «Гідропарк», де з 1 по 5 серпня 2011 року проходили VI Літні юнацькі спортивні ігри України серед юнаків та дівчат 1994 р. н. та молодше.

У турнірі взяли участь 15 юнацьких команд з Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської областей та м. Києва, а також 11 дівочих команд з Криму, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської областей.

За результатами фіналу місця розподілились наступним чином: серед команд юнаків першою стала команда Рівненської області, другою – Закарпатської, третьою – Чернігівської; серед дівчат першою – команда Одеської області, другою – Сумської, третьою – Дніпропетровської.
Досить вдало виступили і херсонці, зайнявши 6 місце у змаганнях серед команд юнаків та 4 – серед дівчат.

Змагання проходили за підтримки міського голови, який сприяв відкриттю в Гідропарку додаткового корту сучасного зразка. Для його облаштування спеціально завезено 300 т піску. Якість майданчика дозволяє віднести його до одного з кращих Україні.


Фото:

Нашi партнери