Обласна спартакіада працівників охорони здоров’я

За повідомленням офіційного сайту Херсонської облдержадміністрації,  у смт Лазурне Скадовського району медичні працівники Херсонщини продемонстрували свої  досягнення у різних видах спорту на  V обласній спартакіаді працівників охорони здоров’я, присвяченій 20-й річниці Незалежності України.

29 команд, представники обласних, міських та районних  медичних закладі змагалися із  шести видів спорту: міні – футбол, пляжний волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, легка атлетика.

Високу спортивну підготовку та волю до перемоги продемонструвала команда Херсонського медичного коледжу ( директор Микола Ващук), яка впевнено виступила в змаганнях  з легкої атлетики, настільного тенісу, шашок та міні - футболу і завоювала  втретє перше командне місце.  На другому місці - команда Херсонської міської клінічної лікарні імені А. і О.Тропіних ( головний лікар  Леонід Ремига), на третьому – Голопристанської центральної районної лікарні ( головний лікар Леонід Бритвін). У змаганнях із шахів  перемогу отримали  представники  КЗ „Херсонська міська клінічна лікарня” (в.о.головного лікаря Євгенія Волошина).

Переможців нагороджено почесними грамотами і кубками. Кращі представлятимуть Херсонщину на Всеукраїнській спартакіаді медичних працівників, яка відбудеться в Алушті.


Фото:

Нашi партнери