Спортивна боротьба. Успіх херсонця Василя Михайлова

Українські спортсмени успішно виступили на чемпіонаті Європи серед кадетів у Варшаві (Польща).
Хлопці завоювали 7 медалей: три золоті, дві срібні й три бронзові медалі, і в підсумку зайняли третє командне місце, пропустивши вперед збірні Росії й Азербайджану. Також чудово виступили дівчата, у їхньому активі шість медалей: два золоті, дві срібні й дві бронзові медалі – перше загальнокомандне місце.

Приємно, що серед тих, хто завоював звання чемпіона Європи, є й херсонський борець. У категорії до 42 кг  Україну представляв учень ХВУФК Василь Михайлов. У першому двобої Василь упевнено переміг болгарського спортсмена Ярослава Мажуніна 6:0 і 5:3. У чвертьфіналі херсонець переміг Петра Сискану з Молдови.
У півфіналі Василь боровся проти росіянина Рустама Караханова. Перший період виграв росіянин 4:2, у другому періоді наш борець виглядав переконливішим й виграв його з рахунком 5:2. Третій, вирішальний, період знову за нашим борцем 6:0, і Василь вийшов у фінал, де його суперником був турецький спортсмен Мехмет Эркінканлі. 3:2 і 2:0 результати двох фінальних періодів і Василь Михайлов стає чемпіоном Європи серед кадетів.

Поздоровляємо Василя з першою значною перемогою й бажаємо успіхів у подальшій спортивній кар'єрі!
(Газета "Вгору")


Фото:

Нашi партнери