У смт Чаплинка відбувся фінал Херсонської області з футболу серед команд Першої ліги

24 вересня 2011 року  на стадіоні «Скіф» (смт Чаплинка) відбулись ігри між командами «Дніпро - Агро» (с.Чорнянка) та «Колос» (с.Чорнобаївка).
З привітанням футболістів та вболівальників виступили представник обласної федерації футболу  Віктор Бербенцев, заступник голови районної державної адміністрації Олександр Бурейко, голова районної ради Микола Самойлов, Чаплинський селищний голова Олексій Фаустов.

З результатом  матчу 4:6  переможцем  вийшла команда «Колос». У  другому футбольному матчі цього дня  зустрілись команди «Галант» (смт Чаплинка) та «Темп-2» (с.Нікольське). У запеклій, моментами жорстокій грі, команда «Галант» поступилась супернику з рахунком 2:1.

25 вересня 2011 року пройшли  ігри за призові місця. У грі за третє місце зустрілись команди «Галант» (смт Чаплинка) та «Дніпро-Агро» (с.Чорнянка). З першої хвилини гри верх взяла команда «Галант», про що свідчив  рахунок  4:1 на користь команди «Галант».

У  грі за перше місце у фіналі Херсонської області по футболу Першої ліги  зустрілись команди «Колос» (с.Чорнобаївка) та «Темп-2» (с.Нікольське). Враховуючи важливість результату цього матчу,  команди боролись за кожен метр футбольного поля, що часто приводило до порушень та покарань з боку головного судді матчу. Гра закінчилась з рахунком 7:6  на користь команди «Колос»  (с.Чорнобаївка).                                                                                      

Після змагань відбулося урочисте нагородження призерів фіналу Херсонської області  з футболу  серед команд Першої ліги. Команди були нагороджені кубками, грамотами та медалями.


Фото:

Нашi партнери